Matkusta Floridaan ja koe NHL jääkiekkoa

Florida tunnetaan kaikenikäisten elämästään nauttivien lomakohteena. Tämä ei ole ihme, sillä Floridassa on lähes kaikkea mitä rentouttavalta ja monipuoliselta lomalta voisit tarvita. Florida sopii erityisen hyvin jääkiekon ystäville, jotka haluavat yhdistää rantaloman ja kaupunkiloman amerikkalaisessa suurkaupungissa.

Floridan eksoottinen ilmasto ja jääkiekko ovatkin loistava yhdistelmä auringosta ja huippu jääkiekosta nauttivalle. Floridassa pelaa kaksi NHL joukkuetta, joten valinnan varaakin on. Joukkueet ovat Florida Panthers sekä Tampa bay Lightning.

Florida Panthers

Panthers on viime vuosien aikana toden teolla nostaneet heidän pelillistä tasoaan ja ovatkin nousseet varteen otettavaksi joukkueeksi, kun puhutaan Stanley Cupin voitosta. Florida Panthersin kotikaupunki on Miamin metropolialueella sijaitseva Sunrise ja heidän kotiottelunsa pelataan FLA Live Areenalla.

Kun suunnittelet kiekkomatkaa ja haluat päästä kokemaan Panthersin jääkiekkoa paikan päällä, kannattaa valita majoituksesi Miamista tai Fort Lauderdalesta, joka sijaitsee Miamiakin lähempänä Panthersin kotihallia. Ennen matkalle lähtemistä kannattaa kuitenkin hankkia fanikamat pelejä varten ja täällä voit käydä ostoksilla jo hyvissä ajoin.

Tampa Bay Lightning

Lightning on Floridan joukkueissa menestyneempi. Tampa Bay Lighning on voittanut yhteensä kolme Stanley Cupia, joista viimeisimmät ovat tulleet vuosina 2020 ja 2021. Lightningin kotikaupunki on Tampa ja joukkue pelaa kotiottelunsa Amalie Areenalla.

Tampa Bayhin suunnatessasi nauttimaan laadukkaasta jääkiekosta kannattaa sinun valita majoituksesi suoraan Tampasta. Amalie Areena sijaitsee kaupungin ytimessä, joten olitpa missä päin tahansa kaupunkia on sinulla helppo kulkuyhteys areenalle.